LelystadDronten“It's not how long life is, but the quality of our life is what’s important.”
- Roger Dawson


Beste Gym Inn member,

Allereerst wensen we je het allerbeste en een gezond en verstandig 2022 toe!

We beginnen dit jaar helaas vanuit een lockdown situatie, terwijl de gezondheidstoestand (zowel fysiek als mentaal) in Nederland harder achteruit gaat dan ooit.

Het is immers allang bewezen dat sporten en bewegen, een enorme positieve boost geven aan je immuunsysteem. En oh ja… bijkomend voordeel is bovendien dat ook nog eens ontzettend goed is voor je op mentaal en fysiek gebied.

We hebben de afgelopen periode veel nagedacht hoe we Gym Inn nog beter kunnen laten aansluiten in deze tijd en de tijd die ons te wachten staat. Een tijd waarin we helaas moeten leven met zware pandemieën, massaal overgewicht en psychische klachten. Dit leidt uiteindelijk tot een steeds grotere toename van medische klachten.

GYM INN WORDT ONDERDEEL VAN STEEFITT PREVENTIEF & MEDISCH LEEFSTIJLCENTRUM

Daarom hebben we besloten om samen te gaan met SteeFITT; Preventief & Medisch Leefstijlcentrum. een organisatie waar medische en andere specialistische kennis aanwezig is.

SteeFITT biedt o.a. medische trajecten als COVID-19 herstelprogramma, coaching op leefstijl en (preventief) medisch bewegen.

SteeFITT krijgt twee ingangen voor hun zorgdiensten:

1. De voor jullie bekende ingang van Gym Inn (Ketelmeerstraat 138): deelnemers die klaar zijn met hun (medische) traject kunnen hier doorstromen naar zelfstandig (preventief) bewegen. Ook voor diegene die preventief medisch willen werken aan hun gezondheid met extra medische zorg diensten op afroep beschikbaar;

2. Ingang SteeFITT (Ketelmeerstraat 136): speciale medische trajecten zullen hier worden aangeboden, maar ook 1-op-1 begeleiding en in kleinere groepen. Denk daarbij aan preventieve leefstijltrajecten (vaak vergoed vanuit het basispakket), Fit4Surgery (waarbij pre en post-operatief fit zijn voorop staat) en een COVID-19 herstelprogramma.

Door de krachten te bundelen met SteeFITT, sluiten we veel beter aan bij de behoefte van de maatschappij waarin we leven, om zo een (medisch) gezonde bijdrage te kunnen leveren aan jullie gezondheid.Wat houdt dit concreet in:

  • Huidige leden van Gym Inn Lelystad gaan 1-op-1 over (dus bij de Ketelmeerstraat 138);
  • Nieuwe algemene voorwaarden (waar ook medische zaken in geregeld zijn);
  • Veel meer (medische diensten) beschikbaar waaronder diëtisten, revalidatie trainers, BIG geregistreerde paramedici, etc. De extra diensten kan je op afroep afnemen. Deel van deze diensten zullen binnen je zorgverzekering vallen;
  • Medische trajecten beschikbaar (Ketelmeerstraat 136) in bekende omgeving met medische specialisten.
Met deze stap maken we een beweging naar de zorg toe waar mentaal en fysiek werken aan je gezondheid, in deze tijd, crucialer is dan ooit. Momenteel zijn we hard aan het werk en bezig met de laatste puntjes van de overgang en de integratie.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan, dan kan je ons natuurlijk (telefonisch en/of per mail) bereiken van 09:00- 17:00 uur.