LelystadDronten

GYM INN (LELYSTAD) per 01.01.2022 - ONDERDEEL VAN STEEFITT - PREVENTIEF & MEDISCH LEEFSTIJLCENTRUM

Het is immers allang bewezen dat sporten en bewegen, een enorme positieve boost geven aan je immuunsysteem. En oh ja… bijkomend voordeel is bovendien dat ook nog eens ontzettend goed is voor je op mentaal en fysiek gebied.

We leven in een tijd waarin we helaas te maken hebben met zware pandemieën, massaal overgewicht, vergrijzing van NL, veel psychische klachten bij jong en oud. Door de snel veranderende markt is er veel meer behoefte is ontstaan naar (preventief als medisch) zorgdiensten.

Om aan de ontwikkelingen te kunnen voldoen en ook juiste kennis en expertise in huis te hebben; gaat Gym Inn fuseren samen met SteeFITT; Preventief & Medisch Leefstijlcentrum. Een organisatie waar medische en andere specialistische kennis aanwezig is. SteeFITT biedt o.a. medische trajecten als COVID-19 herstelprogramma, coaching op leefstijl en (preventief) medisch bewegen.

SteeFITT heeft twee ingangen voor hun zorgdiensten:

1. oude Gym Inn ingang (Ketelmeerstraat 138): Deelnemers die klaar zijn met hun (medische) traject kunnen hier doorstromen naar zelfstandig (preventief) bewegen. Ook voor diegene die preventief medisch willen werken aan hun gezondheid met extra medische zorg diensten op afroep beschikbaar;

2. Ingang SteeFITT (Ketelmeerstraat 136):
Speciale medische trajecten zullen hier worden aangeboden, maar ook 1-op-1 begeleiding en in kleinere groepen. Denk daarbij aan preventieve leefstijltrajecten (vaak vergoed vanuit het basispakket), Fit4Surgery (waarbij pre en postoperatief fit zijn voorop staat) en een COVID-19 herstelprogramma. Door de krachten te bundelen met SteeFITT, sluiten we veel beter aan bij de behoefte van de maatschappij waarin we leven, om zo een (medisch) gezonde bijdrage te kunnen leveren aan jullie gezondheid.