Fysio Stabilize

Fysio Stabilize is een kleine fysiotherapie praktijk gevestigd in Lelystad (Waterwijk). Binnen de praktijk staat persoonlijke aandacht en een duurzaam/stabiel herstel centraal. Omdat wij gevestigd zijn binnen sportschool Gym Inn, hebben wij voldoende professionele middelen en faciliteiten tot onze beschikking om uw herstel zo snel en duurzaam mogelijk te laten verlopen. Wij helpen onze klanten van hun lichamelijke klachten af, op weg naar een beter kwaliteit van leven. Kwalitatief en betaalbaar.

www.fysiostabilize.nl/

Geen verwijzing nodig

Vanaf 1 januari 2006 heeft u geen verwijzing meer nodig voor fysiotherapie. Dit geldt alleen als uw aandoening NIET op de "chronischelijst" voorkomt.

Geen wachtlijsten

Wij maken GEEN gebruik van een wachtlijst, u maakt een afspraak en komt dezelfde dag nog bij ons langs. Wacht niet langer en maak een afspraak.

Diensten

Fysiotherapie

Klachten aan uw lichaam waardoor u uw dagelijkse activiteiten niet meer optimaal kunt uitvoeren? Wij als fysiotherapeut in Lelystad kunnen u hierbij helpen. Denk maar aan de lage rugklachten bij het tillen van boodschappen, nek/schouderpijn bij werkzaamheden achter de computer of die lastige knie tijdens het voetballen. Maar ook bij specifieke klachten kan onze fysio in Lelystad uitkomst bieden, bijvoorbeeld door middel van hielspoor fysiotherapie en ischias fysiotherapie.
Lees verder

Medical tape

Medical tape kan een toevoeging zijn in de reguliere fysiotherapie behandeling bij blessures, ontstekingen etc.
Het tapen helpt om voorwaarden te scheppen en het lichaam optimaler te laten herstellen.
Lees verder

Werkgerelateerde klachten

Neklachten, schouderklachten, lagerugklachten; ontstaan of in stand gehouden door uw werk?

Specifieke programma’s / begeleiding

Diabetes mellitus, lage rugklachten, COPD? Meld u aan voor een persoonlijk programma MET persoonlijke begeleiding.

Weten hoeveel behandelingen u per jaar vergoedt krijgt vanuit uw zorgverzekering? Wij hebben alle vergoedingen voor u op een rij gezet. Bij vragen neem contact met ons op. Fysio Stabilize biedt u kwalitatieve en betaalbare behandelingen binnen een open en gezellige sfeer. Tevens staan wij sterk achter shared decision making wat staat voor een samenwerking tussen klant en fysiotherapeut. Wat betekend dat u als klant ook mee mag bepalen in de aanpak van uw behandel traject, mits deze realistisch is.

  • GEEN wachtlijsten
  • Intake en behandeling op 1 dag, zonder extra kosten/behandelingen
  • Volle aandacht voor u
  • GRATIS inloop spreekuur
  • GRATIS tips en adviezen tot 1 jaar na uitbehandeling
  • Bij geen of onvoldoende aanvullende verzekering: Fysio Strippenkaart voor betaalbare fysiotherapie
  • Shared decision making

Ruime faciliteiten binnen de sportschool van Gym Inn.