Better Belly

Alleen bij GYM INN mogelijk met garantie “No cure no pay”. Vanwege ons vertrouwen in het concept en onze unieke aanpak op individueel niveau kunnen wij garanderen dat wij 1-2 taille maten kunnen laten verdwijnen bij u binnen 1 maand. Enige wat u hoeft te doen is 3 keer per week langs te komen om te sporten onder onze toezicht met tailleband om u middel..

De Better Belly wordt inmiddels gebruikt in meer dan honderd fitnesscentra in Nederland en België. En vanuit alle fitnesscentra klinken dezelfde enthousiaste geluiden; deelnemers verliezen al in de eerste maand centimeters tailleomvang, variërend van een paar centimeter tot maar liefst 12 centimeter zonder voeding aan te passen.

Laat en wacht niet te lang met aanmelden!Een slanke taille met de SlimBelly

Door het dragen van een speciaal ontwikkelde tailleband tijdens het sporten, de zogeheten SlimBelly, lijkt het verkrijgen van een platte buik en een smalle taille dichterbij dan ooit!

WAAROM HET NU WEL MOGELIJK IS OM AF TE SLANKEN ROND UW TAILLE

Volgens de huidige inzichten verdwijnt vet op de buik lastiger dan vet dat op andere plekken in het lichaam ligt opgeslagen. Dat zou te maken kunnen hebben met het feit dat de buik meestal niet warm genoeg wordt om het vet af te voeren en te verbranden. De BetterBelly tailleband wordt tijdens het sporten gedragen en voert de lichaamstemperatuur door middel van infrarood dieptewarmte plaatselijk op tot vijfenvijftig graden Celsius. Een voordeel van de infraroodstraling is hierbij dat ook de dieper gelegen vetlagen worden bereikt. De overtollige warmte moet worden afgevoerd, en dat kost energie. Om de energie vrij te maken worden de vetlagen verbrand, en dat leidt tot een honderd procent toename van de vetafbraak.

Inmiddels heeft de praktijk de theorie echter allang achterhaald. De BetterBelly wordt inmiddels gebruikt in meer dan honderd fitnesscentra in Nederland en België. En vanuit alle fitnesscentra klinken dezelfde enthousiaste geluiden; deelnemers verliezen al in de eerste maand centimeters tailleomvang, variërend van een paar centimeter tot maar liefst 12 centimeter. Dit waren sporters die niet op dieet waren en die hun leef- en eetpatroon tijdens de proef niet veranderden zodat uitgesloten kon worden dat de plaatselijke vetverbranding aan andere factoren te wijten zou zijn.

Verdere voordelen

De afname van de tailleomvang is echter niet het enige voordeel van het trainen met de BetterBelly. Ook de volgende effecten worden gemeld:

  • Stimuleert de vetverbranding
  • Verhoogt het basaal metabolisme
  • Vermindert rugklachten
  • Ondersteunt het herstel
  • Bevordert soepele gewrichten en spieren
  • Voert afvalstoffen uit het lichaam
  • Helpt bij menstruatieklachten
  • Bevordert een goede nachtrust

De methode is eenvoudig: U gaat 3 keer per week ten minste 60 minuten trainen voor minimaal een maand.

Voor de eerste training krijgt u een intake en wordt uw buikomtrek gemeten, daarna gaat u een maand trainen onder toezicht en op afspraak. Na deze periode wordt u nogmaals gemeten om het resultaat te bewonderen. Er wordt niet tussentijds opgemeten; bij de ene persoon kan er al na een week resultaat zijn en bij de andere na 2 weken. Tijdens de training op loopband, Crosstrainer of fiets, traint u met de BetterBelly® tailleband om met infrarood straling.

Door de diepgaande werking van het infrarood in samenwerking met het bewegen, zal uw lichaam extra hard moeten werken om de warmte kwijt te raken. Wat u kunt verwachten is dat het mogelijk is dat u na 4 weken 1 tot 2 kledingmaten minder heeft!

Het grafiek hiernaast geeft u een idee hoeveel men kan bereiken in 4 weken tijd.

Tarieven excl. Onbeperkt Fitness
Doorlooptijd Bestaande leden Geen Lid bij Gym Inn
1 maand €45,- €60,-
3 maanden(summer package) €110,- €149,-